Vacature
GZ Psycholoog | 16-36 uur | Almere/Lelystad

Jeugd & Gezin in het kort

Jeugd & Gezin is een psychologische en psychiatrische praktijk voor diagnostiek en behandeling, gevestigd in Almere, Amersfoort, Naarden-Bussum en Lelystad. Bij Jeugd & Gezin kunnen kinderen en jongeren tot 18 jaar terecht voor diagnostiek, behandeling en begeleiding. Jeugd & Gezin is deskundig op het gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie. Dit betekent dat wij zorg bieden bij vragen met betrekking tot o.a. ADHD, autismespectrumstoornissen (ASS), angststoornissen, stemmingsstoornissen en andere gedrags- en ontwikkelingsproblematiek. Wij bieden zorg die is afgestemd op de vraag van de cliënt, zolang als dit nodig is.

Wat ga je doen?

Jij gaat je bezighouden met: diagnostiek en behandeling in de breedste zin. Je biedt werkbegeleiding en supervisie aan basispsychologen. Je denkt mee in beleid en ontwikkelingen. Je bent als regiebehandelaar zelfstandig en denkt mee in het zorgaanbod.

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een enthousiast team, bestaande uit ongeveer 25 medewerkers waaronder psychomotorisch therapeuten (PMT), orthopedagogen, basispsychologen, GZ-psychologen, een klinisch psycholoog en een kinder- en jeugdpsychiater. Daarbij bieden wij:

  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ
  • Een laptop, Ipad en Iphone
  • Enthousiaste collega’s die bereid zijn elkaar te helpen
  • Flexibele werkuren, thuiswerken
  • Auto voor woon/werk behoort tot de optie

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nathasja Jansen van Leeuwen (praktijkhoudster) of Bernadette Jonker-Venhorst (GZ psycholoog en behandelcoördinator). Direct solliciteren kan ook. Stuur in dat geval je motivatiebrief en CV naar info@jeugdengezin.com onder vermelding van: sollicitatie vacature GZ psycholoog.

Over Jeugd & Gezin

Jeugd & Gezin is een psychologische en psychiatrische praktijk met vestigingen in Almere, Amersfoort, Naarden-Bussum en Lelystad. Bij Jeugd & Gezin kunnen kinderen en jongeren tot 18 jaar terecht voor diagnostiek, behandeling en begeleiding. We bieden zorg op maat, zolang als nodig.

Dit zeggen oud-medewerkers over Jeugd & Gezin.

“Bij Jeugd & Gezin heb ik mijn GZ-opleiding gevolgd. Hierna ben ik nog met veel plezier bij Jeugd & Gezin gebleven waar je als GZ’er een mooie plek hebt in het team, qua werkbegeleiding, supervisie, diagnostiek, behandeling en in het meedenken met het beleid. Maar los daarvan heb ik me altijd thuis gevoeld in het energieke team met o.a. basispsychologen, ouderbegeleiders en PMT’ers waarmee je een prachtige behandeling op maat kunt bieden. Vanwege de reisafstand (anderhalf uur enkele rit) heb ik, na bijna 7 jaar, dit voorjaar zelf Jeugd & Gezin verlaten, maar ik kijk nog altijd terug op een heel mooie tijd. Ik kan deze plek dan ook van harte aanbevelen!”
Lennart ’t Lam (GZ-psycholoog)

Ruim tien jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij Jeugd & Gezin. Als GZ-psycholoog heb ik een prettige balans ervaren tussen actieve betrokkenheid bij cliënten enerzijds – en het bieden van werkbegeleiding/supervisie aan collega’s anderzijds. Binnen de duidelijk vormgegeven structuur van de organisatie, is er ruimte voor persoonlijke accenten en worden nieuwe initiatieven gewaardeerd. In combinatie met een grote diversiteit aan behandelmogelijkheden en veel enthousiaste collega’s, kan ik werken bij Jeugd & Gezin van harte aanbevelen.”
George de Meijer (GZ-psycholoog)