Verwijzen & Aanmelden

Hieronder ziet u ons behandelaanbod. De behandeling is altijd gericht op de vraag en heeft gerichte doelen die samen met u en uw kind geëvalueerd worden.

Wachttijden

Jeugd & Gezin is een kleinschalige praktijk, opgericht in juni 2014.

Wij hebben onze wachttijden hieronder per locatie benoemd. Tussen intake en diagnostiek/behandeling zit in principe geen wachttijd.

Aanmelden kan via ZorgDomein

Lelystad SGGZ

In gemeente Lelystad is per 1 juli 2023 de toegang tot jeugdhulp gewijzigd. Voor Geestelijke Gezondheidszorg kunnen kinderen en jongeren terecht bij twee (hoofd)aanbieders, waarvan Therapeutisch Centrum GGZ er één is. Wij werken als onderaannemer voor hun. U kunt aangeven op hun website dat u ons als voorkeursaanbieder wilt.

Voor de BGGZ kan u zich direct bij ons aanmelden, want daarvoor hebben wij een contract met de gemeente Lelystad.


Almere:
25 weken
Lelystad: 25 weken
Naarden: 25 weken

Bijgewerkt: 16-05-2024


We zijn telefonische bereikbaar via:
06-24704628
(geopend maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur)

Tarieven & vergoedingen

Voor BGGZ en SGGZ hebben wij contracten met de gemeenten voor jeugdigen met de leeftijd tot 18 jaar (BGGZ/SGGZ en beschikkingen jeugdzorg). Wij factureren rechtstreeks aan de gemeenten. Daarvoor hebben wij contracten afgesloten met Almere, Lelystad, Gooi en Vechtstreek en Foodvalley (zie hierboven voor de veranderingen). Om de zorg te kunnen leveren aan u, heeft u een geldige verwijzing nodig. Dit kan een beschikking zijn van de gemeente (wijkteam) waarin u woonachtig bent. Tevens kunnen jeugdartsen, medisch specialisten en huisartsen verwijzen.

Onze AGB-praktijkcode is: 94-60763 voor vergoedingen via de BGGZ/SGGZ

Let op: soms komt onze mail in de spambox

Mail niet meer in ongewenste e-mail (spam) van Hotmail Live MSN Gmail of Outlook?

Komt onze mail niet aan in je Hotmail-inbox? Zorg dan dat jeugdengezin.com of ons e-mailadres als veilige afzender door Hotmail wordt herkend. We leggen hier uit wat dit inhoudt en hoe het werkt.

E-mailbedrijven zoals Hotmail, Yahoo en Gmail zijn altijd bezig om de hoeveelheid ongewenste mail (spam) tegen te houden om je mailbox te beschermen tegen schadelijke berichten. Soms gaan ze daarbij iets enthousiaster te werk dan ons lief is en dan komt persoonlijke e-mail per ongeluk in je ongewenste e-mail postvak (spam) terecht.

Als je zelf mail classificeert als ongewenst (spam) kun je de afzender op de zwarte lijst zetten: Blacklisten. Het tegenovergestelde bestaat ook: Whitelisten. Je zet het domein of het e-mailadres van de ontvanger dan in een veilige lijst.

Hieronder beschrijven we in drie stappen hoe je ervoor kunt (proberen) te zorgen dat je onze e-mail voortaan wel ontvangt door ons te ‘Whitelisten’. We hebben onze taalinstellingen op Nederlands staan.

Whitelisten e-mail in Hotmail, Outlook, Windows Live Mail, MSN:

info@jeugdengezin.com toevoegen aan je contacten

Markeer berichten als “Geen Ongewenste e-mail”

Voeg het e-mailadres of domein toe aan de Veilige lijst

Stap 1. Toevoegen aan je contacten

Log in met je account en browse naar https://outlook.live.com/owa/?path=/people of klik op het menu icoontje. Op een desktop computer vind je deze links bovenin. Selecteer dan Personen

Klik op het kopje Nieuw en dan Contactpersoon

Vul de gevraagde gegevens in zoals naam en voornaam, maar zeker het e-mailadres. In ons geval info@jeugdengezin.com. Herhaal dit eventueel voor het e-mailadres van uw behandelaar/uw behandelaren.

Klik op Opslaan. Outlook, Hotmail, MSN en Live zullen nu in de meeste gevallen de mail gewoon laten staan en niet verplaatsen naar de ongewenste e-mail / spam folder.

Stap 2. Markeer berichten als “Geen spam”

Log in met je account en browse naar de folder Ongewenste e-mail.

Selecteer de mail die je als veilig wilt bestempelen. In dit geval info@jeugdengezin.com

Klik op de link Geen ongewenste e-mail.

Stap 3: Voeg het e-mailadres of domein toe aan de Veilige lijst

Log in met je account en klik op het tandwiel icoontje en selecteer Opties en vervolgens onderop op Alle Outlook-instellingen weergeven

In de lijst aan de linkerkant selecteer je vervolgens E-mail > Ongewenste e-mail > Veilige afzenders en domeinen

Voeg het domein of het e-mailadres dat je veilig wilt stellen toe in het vak dat getoond wordt. In ons geval dus info@jeugdengezin.com of nog beter, ons domein jeugdengezin.com