Nieuws

Dit zeggen oud-medewerkers over Jeugd & Gezin

Dit jaar verlaten twee van onze gewaardeerde collega’s helaas ons team om elders de volgende stap in hun professionele loopbaan te gaan zetten. Afscheid nemen is nooit leuk, maar gelukkig kijken ze beiden met een positief gevoel terug op hun tijd bij Jeugd & Gezin. Lees hieronder hoe zij hun periode bij ons hebben ervaren.

“Bij Jeugd & Gezin heb ik mijn GZ-opleiding gevolgd. Hierna ben ik nog met veel plezier bij Jeugd & Gezin gebleven waar je als GZ’er een mooie plek hebt in het team, qua werkbegeleiding, supervisie, diagnostiek, behandeling en in het meedenken met het beleid. Maar los daarvan heb ik me altijd thuis gevoeld in het energieke team met o.a. basispsychologen, ouderbegeleiders en PMT’ers waarmee je een prachtige behandeling op maat kunt bieden. Vanwege de reisafstand (anderhalf uur enkele rit) heb ik, na bijna 7 jaar, dit voorjaar zelf Jeugd & Gezin verlaten, maar ik kijk nog altijd terug op een heel mooie tijd. Ik kan deze plek dan ook van harte aanbevelen!”
Lennart ’t Lam (GZ-psycholoog)

“Ruim tien jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij Jeugd & Gezin. Als GZ-psycholoog heb ik een prettige balans ervaren tussen actieve betrokkenheid bij cliënten enerzijds – en het bieden van werkbegeleiding/supervisie aan collega’s anderzijds. Binnen de duidelijk vormgegeven structuur van de organisatie, is er ruimte voor persoonlijke accenten en worden nieuwe initiatieven gewaardeerd. In combinatie met een grote diversiteit aan behandelmogelijkheden en veel enthousiaste collega’s, kan ik werken bij Jeugd & Gezin van harte aanbevelen.”
George de Meijer (GZ-psycholoog)

Team Jeugd & Gezin wenst Lennart alle geluk in zijn verdere carrière en George veel succes met zijn opleiding tot klinisch psycholoog!

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons multidisciplinaire team?
Bekijk dan snel onze vacatures en wellicht zit er iets interessants voor jou tussen.