E-Health

Therapieland & SignRequest

 

Algemeen

Tegenwoordig komen termen als e-Health, internettherapie of internetbehandeling steeds vaker voor. Maar wat betekenen ze?

Het is vergelijkbaar met het volgen van een online cursus met een persoonlijke docent. Een aantal van de face-to-face behandelingen zijn geschikt gemaakt voor het gebruik via internet. Het is dus niet zomaar een training, het is een echte behandeling. Online behandeling bij Jeugd & Gezin is altijd in combinatie met een face-to-face behandeling op een van onze vestigingen.

Therapieland

Therapieland is de online applicatie (het programma) waarmee Jeugd & Gezin werkt voor online behandelingen en vragenlijsten. Wanneer een van onze behandelaren of het secretariaat een behandeling of een vragenlijst voor u klaarzet ontvangt u een bericht dat u kunt registreren/inloggen op Therapieland.

SignRequest

Voor het digitaal ondertekenen van documenten maakt Jeugd & Gezin gebruik van SignRequest. Een eenvoudige online oplossing waarmee het mogelijk is bijvoorbeeld een behandelplan of ander document digitaal te voorzien van een handtekening.