Wachttijden

Aanmelden kan via zorgdomein.

Bijgewerkt 26-03-23

Almere: 12 weken

Lelystad 12 weken

Amersfoort en Naarden:

  • BGGZ: 10/12 weken
  • SGGZ: 10/12 weken
  • IPG: 10/12 weken
  • PMT (groep): 10/12 weken
  • Er is geen wachttijd tussen intake en behandeling of diagnostiek (dus geen tweede wachttijd)

Let op: soms komt onze mail in de spambox.

Mail niet meer in ongewenste e-mail (spam) van Hotmail Live MSN of Outlook?

Komt onze mail niet aan in je Hotmail-inbox? Zorg dan dat jeugdengezin.com of ons e-mailadres als veilige afzender door Hotmail wordt herkend. We leggen hier uit wat dit inhoudt en hoe het werkt.

E-mailbedrijven zoals HotmailYahoo en Gmail zijn altijd bezig om de hoeveelheid ongewenste mail (spam) tegen te houden om je mailbox te beschermen tegen schadelijke berichten. Soms gaan ze daarbij iets enthousiaster te werk dan ons lief is en dan komt persoonlijke e-mail per ongeluk in je ongewenste e-mail postvak (spam) terecht.

Als je zelf mail classificeert als ongewenst (spam) kun je de afzender op de zwarte lijst zetten: Blacklisten. Het tegenovergestelde bestaat ook: Whitelisten. Je zet het domein of het e-mailadres van de ontvanger dan in een veilige lijst.

Hieronder beschrijven we in drie stappen hoe je ervoor kunt (proberen) te zorgen dat je onze e-mail voortaan wel ontvangt door ons te ‘Whitelisten’. We hebben onze taalinstellingen op Nederlands staan.

 

Whitelisten e-mail in Hotmail, Outlook, Windows Live Mail, MSN:

  1. info@jeugdengezin.com toevoegen aan je contacten
  2. Markeer berichten als “Geen Ongewenste e-mail”
  3. Voeg het e-mailadres of domein toe aan de Veilige lijst

 

 

 

Stap 1. Toevoegen aan je contacten

 

Log in met je account en browse naar https://outlook.live.com/owa/?path=/people of klik op het menu icoontje. Op een desktop computer vind je deze links bovenin. Selecteer dan Personen

Klik op het kopje Nieuw en dan Contactpersoon

Vul de gevraagde gegevens in zoals naam en voornaam, maar zeker het e-mailadres. In ons geval info@jeugdengezin.com. Herhaal dit eventueel voor het e-mailadres van uw behandelaar/uw behandelaren.

Klik op Opslaan. Outlook, Hotmail, MSN en Live zullen nu in de meeste gevallen de mail gewoon laten staan en niet verplaatsen naar de ongewenste e-mail / spam folder.

 

  1. Markeer berichten als “Geen spam”

Log in met je account en browse naar de folder Ongewenste e-mail

Selecteer de mail die je als veilig wilt bestempelen. In dit geval info@jeugdengezin.com

Klik op de link Geen ongewenste e-mail

  

  1. Voeg het e-mailadres of domein toe aan de Veilige lijst

Log in met je account en klik op het tandwiel icoontje en selecteer Opties en vervolgens onderop op Alle Outlook-instellingen weergeven

In de lijst aan de linkerkant selecteer je vervolgens E-mail > Ongewenste e-mail > Veilige afzenders en domeinen

 Voeg het domein of het e-mailadres dat je veilig wilt stellen toe in het vak dat getoond wordt. In ons geval dus info@jeugdengezin.com of nog beter, ons domein jeugdengezin.com